• nanchang-1
  • nanchang-2
  • nanchang-3
Sugeng rawuh ing situs web kita

Napa milih kita?

Nanchang Lijinghui khusus nggarap klien kanggo merek, pabrik lan pangiriman produk kanthi lancar.
  • Manufacturing Experience

    Pengalaman Manufaktur

    15 taun manufaktur nganggo busana Mode, model tren anyar saben taun.
  • Quality Assurance

    Jaminan Kualitas

    Kualitas dijamin sadurunge dikirim dening QC dicenthang; lan cocog karo ISO9001 lan BSCI Certified.
  • Quality Service

    Layanan Kualitas

    Tim profesional kanggo pra-penjualan lan sawise adol.
  • Advantages

    Kaluwihan

    Low Moq Kanggo Pesenan Khusus.

Babagan Kita

Utamane nindakake pesanan OEM lan ODM, Pesenan nyoba cilik (MOQ Rendah) ditampa lan disesuaikan karo label, tag, paket merek sampeyan uga kasedhiya. Kita wis tau ngekspor menyang luwih saka ewu klien saka luwih saka 30 negara sing beda; lan jumlah ekspor tahunan tekan $ 100 yuta; Kita nggawe hubungan apik karo klien merek kayata Carrefour Group lan Two Farms Inc lan Calk Group lan liya-liyane.

Apa milih produk saiki saka katalog utawa njaluk pitulung teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngobrol karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber sampeyan. Kita saestu nampi para pelanggan supaya bisa kerja sama lan nggawe masa depan sing cerah bebarengan.

  • pic4
  • office2

Newsletter

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.