100% katun grosir hoodies kosong grosir logo khusus hoodies pria

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC003
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 240 gram
Cara Nyithak: Nyithak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: hoodie khusus
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: OEM hoodie


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk 100% katun grosir hoodies kosong grosir logo khusus hoodies pria  
Kain   100% katun wulu.240gsm
Gaya wong lanang hoodie
Werna   putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo sing disesuaikan
Fitur   Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan   1 pc saben kantong opp; 100pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran   T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane 
Wektu Pangiriman   Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman   DHL, FedEx,UPS, Transportasi TNT, EMS, Laut utawa Udara 

BAGUS SIZE (INCH)

Wong lanangs hoodie

S

M

L

XL

XXL

Awak dawa

26

27.5

29

30

31

1 / 2Jembaré ndhuwur

20.5

21.75

23

24

25

Dawa lengen klambi

24.5

25

26.75

27.75

28.75

v

 

Mens-sweatshirt-plain-streetwear-high-quality-customized-print-logo-cotton-fleece-hoodie-men

Ringkesan Produk:

j

singleimg (1)
singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 100 pcs per liter

pack

Wektu Pangiriman:

DDP Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: