Custom printing desain anyar unisex sublimation printing kaos polo pria

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC002
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 160 gram
Cara Nyithak: Nyithak Sublimasi
Bahan: 100% Polyester
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: kaos polo sublimasi
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos Polo OEM


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk Custom printing desain anyar unisex sublimation printing kaos polo pria
Kain   100% poliester. 160gsm
Gaya wong lanang polo klambi
Werna   putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo sing disesuaikan
Fitur   Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan   1 pc saben kantong opp; 100pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran   T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane 
Wektu Pangiriman   Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman   DHL, FedEx,UPS, Transportasi TNT, EMS, Laut utawa Udara 

CARTA SIZE (Cathetan: Kabeh pangukuran ana ing sentimeter)

Wong lanangkaos polo

S

M

L

XL

XXL

Awak dawa

68

70

72

74

76

Dada

52

54

56

58

60

Lebar pundhak

47

48

49

50

51

Dawa lengen klambi

24

25

26

27

28

Lengan

25

26

27

28

29

Dawane kerah

16

16.5

17

17.5

18

Dawa paket

14

14

14

14

14

Bukaan lengen klambi

14

14.5

15

15.5

16

wfwe

 

Product Overviews

Ringkesan Produk:

h

Gambar rinci:

Detailed-images2

singleimg (1) singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 100 pcs per liter

pack

Wektu Pangiriman:

15-20 dina sawise konfirmasi pesanan, tanggal pengiriman detail kudu diputus miturut musim produksi lan jumlah pesanan.
Pengiriman:
Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;
Kanthi nyebut FedEx / DHL / UPS / TNT menyang lawang sampeyan.

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: