Customized sublimasi 100% poliester garing kemeja lengan pendek pria

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC002
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 160 gram
Cara Nyithak: Nyithak Sublimasi
Bahan: 100% Polyester
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: kaos polo sublimasi
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos Polo OEM


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk Sublimasi khusus 100% poliester pas garing klambi polo pria lengan pendek
Kain   100% poliester. 160gsm
Gaya wong lanang polo klambi
Werna   putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo sing disesuaikan
Fitur   Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan   1 pc saben kantong opp; 100pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran   T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane 
Wektu Pangiriman   Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman   DHL, FedEx,UPS, Transportasi TNT, EMS, Laut utawa Udara 

CARTA SIZE (Cathetan: Kabeh pangukuran ana ing sentimeter)

Wong lanangkaos polo

S

M

L

XL

XXL

Awak dawa

68

70

72

74

76

Dada

52

54

56

58

60

Lebar pundhak

47

48

49

50

51

Dawa lengen klambi

24

25

26

27

28

Lengan

25

26

27

28

29

Dawane kerah

16

16.5

17

17.5

18

Dawa paket

14

14

14

14

14

Bukaan lengen klambi

14

14.5

15

15.5

16

wfwe

wholesale custom printed design polyester sublimation man golf polo t shirt

Ringkesan Produk:

 

h

Gambar rinci:

singleimg (1) singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 60 pcs per liter

pack

Pengiriman:

DDP Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS
aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

 

er

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: