FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik?

Ya, kita minangka produsen lan perusahaan dagang khusus kanggo kaos pria & kaos polo luwih saka 10 taun.

Kepiye kualitas klambi sampeyan?

Kita nggawe kaos t kualitas apik kanthi rega sing kompetitif, kita duwe staf QC kanggo njamin kualitas, duwe laporan sing gegandhengan kaya ing ngisor iki lan akeh pelanggan sing kerja bareng wis pirang-pirang taun.

Kepiye carane bisa entuk conto saka sampeyan kanggo mriksa kualitas lan wektu sing disesuaikan?

Kita bisa menehi conto kaos. Sampeyan bisa menehi detail desain, banjur bakal menehi conto miturut spesifikasi, utawa sampeyan bisa ngirim conto lan bisa nggawe loket.

Apa gunane kanggo sandhangan kita?

Sandhangan kita bisa digunakake kanggo ritel merek, utawa digunakake kanggo promosi, lan seragam kanggo perusahaan lan sekolah, uga bisa digunakake kanggo acara;

Kain apa sampeyan duwe?

Kita duwe kabeh jinis bahan sing wis digawe saka pemasok kain; kayata katun 100%, campuran poliester katun; lan poliester 100%;
Jinis kain: jersey, bolong, pique, wool, terry lan liya-liyane. Uga nampa pola sing disesuaikan

Layanan Sawise didol:

Yen duwe produk sing rusak, kita bisa negosiasi kanggo mbalekake biaya sebagean utawa ngganti nalika supaya sabanjure;

Carane nggawe pambayaran

Biasane Paypal lan T / T 100% prabayar kanggo order jumlah cilik; Utawa 30% T / T minangka celengan kanggo order akeh lan saldo mbayar sadurunge dikirim;