Kaos polo fashion pria pemasok emas kostum polo Katun 100% kustom

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC002
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 160 gram
Cara Nyithak: Nyithak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: kaos polo kosong kosong
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos Polo OEM


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk Kaos polo fashion pria pemasok emas kostum polo Katun 100% kustom
Kain Katun 100%. 160gsm
Gaya kaos polo pria
Werna putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane S / M / L / XL / XXL
Logo logo sing disesuaikan
Fitur Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan 1 pc per kantong opp; 100 pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane
Wektu Pangiriman Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Laut utawa Air Transportasi

CARTA SIZE (Cathetan: Kabeh pangukuran ana ing sentimeter)

Kaos polo pria

S

M

L

XL

XXL

Awak dawa

68

70

72

74

76

Dada

52

54

56

58

60

Lebar pundhak

47

48

49

50

51

Dawa lengen klambi

24

25

26

27

28

Lengan

25

26

27

28

29

Dawane kerah

16

16.5

17

17.5

18

Dawa paket

14

14

14

14

14

Bukaan lengen klambi

14

14.5

15

15.5

16

wfwe

Kita tetep semangat perusahaan yaiku "Kualitas, Efektivitas, Inovasi lan Integritas". Kita duwe tujuan kanggo nggawe luwih akeh regane para pembeli kanthi sumber daya sing akeh, mesin canggih, tenaga kerja sing berpengalaman lan layanan ahli sing luar biasa kanggo Reputasi Pengguna sing apik kanggo Kaos Kaos Polo T7001, Kaos Polo, minangka perusahaan sing isih enom, bisa uga ora bisa ndhuwur, nanging kita nyoba paling umum kanggo dadi mitra unggul sampeyan.

Reputasi Pangguna sing Apik kanggo Kaos Kaamanan Reflektif China lan rega Kaos Kaamanan, Amarga asil sing ketat kanggo kualitas, lan layanan sawise adol, produk dadi saya populer ing saindenging jagad. Akeh klien sing teka ing pabrik lan nggawe pesanan. Lan uga ana akeh kanca asing sing teka kanggo ndeleng, utawa dipercaya supaya bisa tuku barang liyane. Sampeyan seneng banget teka ing China, kutha kita lan pabrik kita!

Kita mesthi nyedhiyakake sampeyan salah sawijining panyedhiya klien sing paling tliti, uga macem-macem desain lan gaya kanthi bahan sing paling apik. Inisiatif kasebut nyakup kasedhiyan desain khusus kanthi cepet lan dikirim kanggo Wektu Singkat kanggo China Hot Sale Fashion Sport Wear Grosir Wholesale Men's T Shirt Custom Logo Cotton Jersey Tie Dyed Polo Shirt, Konsep dhukungan kita yaiku kejujuran, agresif, realistis lan inovasi . Kanthi pitulung kasebut, kita bakal nambah luwih apik.

img

Ringkesan Produk:

h

Gambar rinci:

singleimg

singleimg (1) singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 60 pcs per liter

pack

Pengiriman:

DDP Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS
aboutimg

ORDER-STEPS2

ORDER-STEPS3

er


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: