Kaos Desain T-shirt Kualitas Tinggi Label Pribadi Kaos Grafis Unik Kanggo Pria

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC001
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 160 gram
Cara Nyithak: Nyithak Khusus
Bahan: katun 100%
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: kaos kosong kosong
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos OEM


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk Dhuwur Kaos Desain T-shirt Kualitas Label Pribadi Kaos Grafis Unik Kanggo Pria
Kain   100% katun. 160gsm
Gaya kaos pria
Werna   putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo sing disesuaikan
Fitur   Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan   1 pc saben kantong opp; 100pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran   T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane 
Wektu Pangiriman   Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman   DHL, FedEx,UPS, Transportasi TNT, EMS, Laut utawa Udara 

CARTA SIZE (Cathetan: Kabeh pangukuran ana ing sentimeter)

Wong lanangkaos st

S

M

L

XL

Dada

48

50

53

55

Awak dawa

71

73

75

77

Lebar pundhak

38

40

42.5

46

Dawa lengen klambi

18

19

19.5

21

Lengan

22

22

25

25

Bukaan lengen klambi

16

16.5

17

18

Iga

2

2

2

2

htr

 

img

Ringkesan Produk:

hr

Product-Overviews
singleimg (1)
singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 100 pcs per liter

pack

Wektu Pangiriman:

DDP Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: