Hot sale kaos golf polo pria anyar musim panas kaos polo warna kustom

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC002
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 160 gram
Cara Nyithak: Nyithak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: kaos polo kosong kosong
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: Kaos Polo OEM


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk Hot sale kaos golf polo pria anyar musim panas kaos polo warna kustom
Kain Katun 100%. 160gsm
Gaya kaos polo pria
Werna putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane S / M / L / XL / XXL
Logo logo sing disesuaikan
Fitur Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan 1 pc per kantong opp; 100 pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane
Wektu Pangiriman Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Laut utawa Air Transportasi

CARTA SIZE (Cathetan: Kabeh pangukuran ana ing sentimeter)

Kaos polo pria

S

M

L

XL

XXL

Awak dawa

68

70

72

74

76

Dada

52

54

56

58

60

Lebar pundhak

47

48

49

50

51

Dawa lengen klambi

24

25

26

27

28

Lengan

25

26

27

28

29

Dawane kerah

16

16.5

17

17.5

18

Dawa paket

14

14

14

14

14

Bukaan lengen klambi

14

14.5

15

15.5

16

wfwe

Waktu Pimpin Singkat kanggo Kaos China lan Kaos Polo, Adhedhasar produk kanthi kualitas dhuwur, rega kompetitif, lan layanan jangkauan lengkap, kita wis nglumpukake kekuwatan lan pengalaman spesialis, lan kita wis nggawe reputasi apik ing lapangan. Bebarengan karo pangembangan sing terus-terusan, kita komitmen ora mung kanggo bisnis domestik Tionghoa nanging uga pasar internasional. Muga-muga sampeyan bisa pindhah menyang produk sing berkualitas tinggi lan layanan sing semangat. Ayo mbukak bab anyar kanggo entuk manfaat bebarengan lan menang kaping pindho.

Amarga didhukung karo tim IT sing wis maju lan spesialis, kita bisa menehi dhukungan teknis babagan pra-penjualan & layanan purna jual kanggo Pabrik Hot sale China Healong Sportswear Sublimated Printing Busana Grosir Polo Shirt Design Men's Polo T Shirt, Sugeng rawuh ing tenan lan pabrik kita. Priksa manawa sampeyan kudu bebas hubungi sampeyan yen sampeyan butuh pitulung maneh.

Organisasi kita njanjeni kabeh pelanggan karo produk lan solusi kelas kapisan lan layanan pasca penjualan sing paling nyenengake. Sugeng rawuh kanthi seneng banget karo klien reguler lan anyar kanggo gabung karo Timing Cepet kanggo Pria China Logo Lengan Panjang Raglan Lengan Bjj Rash Guard Athletic Polyester Spandex Tee Blank Straight Hem Surfing Wet T-Shirt, Sugeng ana priksaan ing perusahaan. Kita bakal seneng nggawe interaksi bisnis sing apik karo sampeyan!

Rega sing cukup kanggo rega Kaos Bulutangkis Olahraga China lan rega Kaos Olahraga, Perusahaan kita wis ngliwati standar ISO lan kita ngurmati paten lan hak cipta pelanggan. Yen pelanggan nyedhiyakake desain dhewe, Kita bakal njamin yen bakal dadi siji-sijine produk kasebut. Muga-muga kanthi produk sing apik bisa ngasilake pelanggan kanthi gedhe.

img

Ringkesan Produk:

h

Gambar rinci:

Hot-sale-new-summer-men-polo-golf-shirts-custom-color-polo-shirts

singleimg (1) singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 60 pcs per liter

pack

Pengiriman:

DDP Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

ORDER-STEPS3

er


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: