Pullover Fleece Pria Custom Logo Logo Hoodie Streetwear Black Jumper

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC003
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 240 gram
Cara Nyithak: Nyithak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: hoodie khusus
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: OEM hoodie


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk Pullover Fleece Pria Custom Logo Logo Hoodie Streetwear Black Jumper
Kain 100% wulu katun.240gsm
Gaya pria hoodie
Werna putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane S / M / L / XL / XXL
Logo logo sing disesuaikan
Fitur Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan 1 pc per kantong opp; 100 pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane
Wektu Pangiriman Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Laut utawa Air Transportasi

BAGUS SIZE (INCH)

Hoodie pria

S

M

L

XL

XXL

Awak dawa

26

27.5

29

30

31

1 / 2Jembaré ndhuwur

20.5

21.75

23

24

25

Dawa lengen klambi

24.5

25

26.75

27.75

28.75

v

Desain Khusus kanggo China Sweater Hoodie lan Sweater Pria, apa sing sampeyan butuhake yaiku sing diupayakake. Kita yakin produk bakal nggawa kualitas kelas siji. Lan saiki muga-muga bisa ningkatake kekancan mitra karo sampeyan saka saindenging jagad. Ayo tangan bareng kanggo kerja sama karo mupangat!

China OEM China Wholesale Wholesale Hoodie lan Customized Hoodie rega, Kita pitados kanthi layanan sing terus-terusan, sampeyan bisa entuk kinerja paling apik lan paling murah saka produk kanggo jangka panjang. Kita setya nyedhiyakake layanan sing luwih apik lan nggawe luwih akeh regane kanggo kabeh pelanggan. Muga-muga bisa nyipta masa depan sing luwih apik.

Kita ngandelake mikir strategis, modernisasi terus-terusan ing kabeh bagean, kemajuan teknologi lan mesthine marang karyawan sing melu langsung sukses kanggo Wektu Pimpin Singkat kanggo Pencetakan Kaus Pullover Katun 100% Katun Kandel lan Bordir OEM Pria Kosong Hoodies, Kerja Tim disaranake ing kabeh level kanthi kampanye biasa. Tim paneliten eksperimen babagan macem-macem pangembangan saka industri kanggo perbaikan sajrone produk.

Rega Sweater Kasmir China Profesional China lan Sweater Wanita, Sugeng rawuh ing perusahaan, pabrik lan ruang pamer kita ing ngendi nampilake macem-macem produk rambut sing bakal dikarepake. Kangge, luwih gampang ngunjungi situs web, lan staf penjualan bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik. Hubungi kita yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap. Tujuane yaiku supaya pelanggan bisa ngrampungake target. Kita usaha tenanan kanggo nggayuh kahanan win-win iki.

Mens-sweatshirt-plain-streetwear-high-quality-customized-print-logo-cotton-fleece-hoodie-men

Ringkesan Produk:

j

singleimg (1)
singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 100 pcs per liter

pack

Wektu Pangiriman:

DDP Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

er


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: