Kaos pria polos streetwear polos kualitas tinggi dicetak logo katun wool wool hoodie pria

Katrangan singkat:

Jeneng Merek: custom
Nomer Model: JC003
Fitur: Anti-Susut, Anti piling, Berkelanjutan, KERING CEPAT, Anti-kisut, Bernapas
Kerah: O-Gulu
Bobot Kain: 240 gram
Cara Nyithak: Nyithak Khusus
Bahan: Katun 100%
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Gaya: Kasual
Jinis Kain: rajutan
7 dina conto pamimpin supaya sampel: Dhukungan
Werna: putih
Tembung kunci: hoodie khusus
Logo: Logo Khusus
Ukuran: S-2XL
MOQ: 100 pcs
Barang: OEM hoodie


Detail Produk

Tag Produk

Keterangan Produk:

Jeneng produk Kaos pria polos streetwear polos kualitas tinggi dicetak logo katun wool wool hoodie pria  
Kain   100% katun wulu.240gsm
Gaya wong lanang hoodie
Werna   putih ireng utawa minangka panjaluk sampeyan
Ukurane   S / M / L / XL / XXL
Logo   logo sing disesuaikan
Fitur   Cepet garing / Bernapas / Plus ukuran / Kering Fit / OEM / ODM
Pengepakan   1 pc saben kantong opp; 100pcs saben CTN utawa pengepakan normal
Ketentuan Pembayaran   T / T, Paypal, Kertu Kredit, L / C lan sapanunggalane 
Wektu Pangiriman   Udakara 25-35 dina sawise setor
Kiriman   DHL, FedEx,UPS, Transportasi TNT, EMS, Laut utawa Udara 

BAGUS SIZE (INCH)

Wong lanangs hoodie

S

M

L

XL

XXL

Awak dawa

26

27.5

29

30

31

1 / 2Jembaré ndhuwur

20.5

21.75

23

24

25

Dawa lengen klambi

24.5

25

26.75

27.75

28.75

Layanan apa sing bisa diwenehake
1. Babagan desain khusus
2. Pilih kain sing disenengi
3. Pilih warna sampeyan dhewe
4. Sampel bakal dikirim menyang sampeyan sajrone 5-7 dina.

Proses Khusus
Proses pangaturan dhewe sing sederhana ngirit wektu sing penting
-1) critakake apa sing sampeyan karepake
-2) ngrembug babagan rincian pesenan sampeyan
-3) desain gambar utawa sampeyan nyediakake
-4) skema konfirmasi
-5) ngasilake
-6) sampeyan nampa barang

Mens-sweatshirt-plain-streetwear-high-quality-customized-print-logo-cotton-fleece-hoodie-men

Ringkesan Produk:

100% katun hoodie unisex Amerika
Hoodie lengan pendek, hoodie lengan panjang lan tank tank tanpa lengan kasedhiya ing macem-macem gaya lan ukuran.

Hoodie kita minangka kualitas paling dhuwur lan tahan suwe.
Kita duwe luwih saka 30 warna, sampeyan bisa nyampur warna sing dikarepake.
Kita bisa nyithak layar sutra, nyithak sublimasi, nyithak transfer panas;
sulaman, cetakan emas lan perak, cetakan reflektif lan tag gulu khusus;
singleimg (1)
singleimg (2)

Paket:

Kemasan karton standar ekspor; 1 pc per kantong opp; 100 pcs per liter

pack

Wektu Pangiriman:

DDP Kanthi udara utawa segara menyang lawang sampeyan;

Shipping

LANGKAH ORDER:

ORDER-STEPS

aboutimg

ORDER-STEPS2

singleimg2

Kauntungan kita
1. Sublimasi nyithak MOQ cilik ing 1pc
2. Nyithak teks utawa logo sing disesuaikan
3. Produksi wektu cekak udakara 10 dina kanthi nggunakake kain stok
5 .Kita bakal nggawe karya seni moyoki sajrone setengah jam
6. Pesenan gedhe utawa nyithak kompleks, kita bakal nindakake siji conto sadurunge produksi massal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: