Warta

  • Danish startup invents underwear that does not require frequent washing

    Startup Denmark nyipta pakaian jeroan sing ora mbutuhake umbah-umbah

    Pengin nganggo klambi jero sing padha nganti pirang-pirang minggu? Maju wae. A startup Denmark sing diarani Organic Basics negesake jeroane bakal tetep seger nganti pirang-pirang minggu nalika dipakai, ngilangi kebutuhan kanggo ngumbah sing asring. Kanthi nambani jeroan nganggo Polisi, Dasar Organik ujar manawa bisa ...
    Waca liyane
  • How many of these laundry signs can you understand?

    Pira pratandha umbah-umbah kasebut sampeyan bisa ngerti?

    1 Cuci mesin 2 Cuci mesin (pencet permanen) 3 Cuci mesin (siklus lembut) 4 Cuci tangan 5 Suhu banyu ora ing ndhuwur 40C 6 Aja ngumbah 7 Aja gawe putih 8 Guntur 9 Aja wesi 10 Aja nggeser 11 Aja garing garing 12 Drip garing ...
    Waca liyane
  • Do not understand the washing signs, washing clothes becomes ruined clothes

    Ora ngerti tandhane wisuh, wisuh klambi dadi klambi rusak

    Dheweke wis ditampilake ing label sandhangan sajrone patang dekade, sing dipilih dening ahli internasional kanthi gamblang lan kajelasan. Nanging kanggo umume wong, instruksi ngumbah bisa uga ditulis ing basa Mars. Miturut poling anyar, sangang saka 10 wong ora bisa ngerteni simbol umum sing digunakake ing ...
    Waca liyane